Мъри: Задължени сме да победим, за да изпълним мечтата на много хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
17:38 / 24.07.2013
8320
Днес се проведе редовната пресконференция на Ботев преди срещата-реванш от втория кръг на Лига Европа срещу Жрински (Мостър). Пред медиите застана старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов. Ето какво сподели той в резюме:

"Оценяваме важността на срещата. Задължени сме да играем добре, за да изпълним мечтата на много хора за преминаване в трети кръг. Дано футболистите вземат положителната емоция, а да не си помислят, че могат да вземат двубоя без максимума от себе си. Ако не го направят съм сигурен, че ще имаме проблеми. 

Всяко отпадане от Европа е болезнено. Най-вече за мен. Аз бих го приел доста тежко. Едва ли ще се правят трагедии, ако отпаднем. Но аз искам да играем максимално дълго в евротурнирите.

За мача утре отпадат Вандер (контузен), Валери (наказан) и Джинич (няма картотека). Веселин Минев е с болежки, но се надявам да е готов. Наясно съм със състава, но проблемите с тези футболисти ми дават няколко варианта в защита и нападение, но който и да играе ще трябва да ги замести".



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).