Локо подписва с вратар на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:24 / 15.07.2013
3577
Локомотив Пловдив ще подпише днес договор с юношата на ЦСКА Божидар Стойчев. Стражът ще разтрогне контракта си с червените и ще излезе без пари на ти­ма от "Лаута". Стойчев е роден на 5 януари 1991 годи­на. През миналия сезон запи­са 5 мача за Нефтохимик и един за ЦСКА, пише "Тема Спорт".

Стражът пристига в Локо Пд по лич­ното настояване на треньора Александър Станков. Специалистът отлично познава качествата на врата­ря. На "Лаута" Стойчев ще се бори за титулярно мяс­то с Йордан Господинов и с Кирил Акалски. Последният е един от единайсетте новопривлечени играчи от черно-белите. Техният списък обаче ще набъбне.

В сряда в Пловдив трябва да пристигне бразилският халф Флавио Паулиньо. Па­раметрите по трансфера му са уточнени и ако той издържи медицинските прегледи, ще подпише договор с Локо. Паулиньо е ро­ден на 14 април 1989 година. Висок е 185 сантиметра и тежи 81 килограма. За пос­ледно е носил екипа на местния Паулиста.

Според медиите в Бразилия Пау­линьо може еднакво добре да играе както в средата на халфовата линия, така и зад нападателя. Флавио е юноша на гранда Сауло Пауло и има доста мачове за втория тим на този клуб. Играл е и в Брагантино, откъдето в Лудогорец прис­тигнаха Марселиньо и Жуниор Кишада.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).