Локо излиза за първата си контрола днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
10:42 / 25.06.2013
4916
Мъжкия тим на Локомотив излиза в първата си контрола от лятната подготовка днес следобед. В 18.00 ч., футболистите на Сашо Станков ще премерят сили с македонският Хоризонт (Туново). Двубоят ще е тест за някои от дошлите на проби футболисти начело с Аласан Н'Дайе, Албер Фатаки, Дани Кики и Димитър Благов.

От вчера към лагера се присъединиха бившият вратар Стоян Колев и защитник Александър Тунчев. Последният ще очаква евентуален трансфер в чужбина, в противен случай ще се завърне на Лаута след осем-годишно отсъствие. В комлекс Пири, до град Банско е и друг шампион на България Мартин Камбуров.

Междувременно, футболистите на Локомотив няма да пътуват на лагери в чужбина. В края на седмицата ще се завърнат в Пловдив, като преди това е втората им контрола под връх "Вихрен", срещу местния тим на Банско.

На 4-ти юли отново там е контролата с Ягодина, след което идва ред на четиристранния турнир "Пири Банско".
На 7-ми юли е мачът с Пелистер, два дни по-късно срещу Брегалица, а след нови 48 часа идва ред на Монтана. На 13-ти юли е последната проверка, която ще послужи за представяне на отбора пред феновете на стадион "Локомотив", като името на съперника все още се търси.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).