Локо взима и Валентин Илиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
16:58 / 22.06.2013
6742
Бившият капитан на ЦСКА Вальо Илиев е пред договор с Локомотив Пловдив. В момента Илиев е свободен агент и от Локо няма да платят и един лев за правата му.

За последно Вальо игра за Волин Луцк от Украйна, но си тръгна от там в края на миналия месец, след като договорните му отношения с клуба приключиха.

Новият наставник на Локо Александър Станков вече е провел първоначални разговори с Илиев, който го е уверил, че ако не си намери отбор в чужбина ще акостира на "Лаута".

Договори с Локо вече подписаха Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Мартин Камбуров и Стоян Колев, след като се разбра, че Коко Динев отново ще дава пари на "Лаута".

В същото време се разбра, че Локомотив ще участва в четиристранния турнир "Пири Банско", който ще се проведе от 7 до 11 юли на терена в комплекс "Пири".

Освен черно-белите, в надпреварата ще се пуснат македонските отбори Брегалница (Щип) и Пелистер (Битоля), както и Монтана. Играе се по системата "всеки срещу всеки", без отделен финал и мач за 3-о място.

Освен това черно-белите ще изиграят още две контроли. Датите за тях са 3 и 13 юли, като в момента се уточняват съперниците. Спарингът на 13 юли ще е в Пловдив и ще бъде официално представяне на отбора за новия сезон.

Източник: Днес



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).