Христо Бонев: Коко Динев е единственият изход за Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (177)
09:44 / 14.06.2013
14915
Почетният президент на Локо (Пловдив) и спортен директор Христо Бонев вярва, че всички, които обичат черно-белия клуб, ще приемат подадената от Константин Динев ръка.

"Говорих с него преди две вечери. Беше притеснен за това, че някои от феновете нямат положително отношение към него. Все още не беше решил какво да прави. Мисля обаче, че сега обстановката вече е нормална, феновете искат, когато дойде в Пловдив, да направи една среща с тях, за да изкаже своето мнение пред тях. На мен ми каза, че иска да направи един много добър отбор, който да играе важна роля в първенството. И така да покаже, че това, което говорят, не е вярно", сподели Зума пред "Тема Спорт".

"Аз не искам отборът ми да изпадне до В група. Не е останал и един ден, откакто завърши първенството, в който с Наско Узунов да не сме пътували из страната и да молим милионерите на България да ни помогнат. Никой досега не откликна, единствено Константин Динев. Той заяви, че няма да позволи отборът да изпадне във В група", добави славният български футболист и треньор.

"Моментът хич не е приятен. Но щом г-н Динев казва, че няма да остави отбора, аз съм сигурен, че той вече работи по въпроса. Показал е колко много обича Локомотив и в този момент единствено той ни подава ръка. Аз мисля, че феновете разбират, че нямаме друг изход", завърши Бонев.



Виж коментарите (177)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).