Зам.-кметове на среща с Йордан Йовчев за Спортното училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:08 / 10.06.2013
3445
Днес зам.-кметовете на Община Пловдив Георги Титюков и Димитър Кацарски ще се срещнат със зам.-министъра на физическото възпитание и спорта Йордан Йовчев във връзка със спортното училище "Васил Левски", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи кметът Иван Тотев. Той заяви, че се надява вече да няма пречки за пребазирането на спортното училище от общинско в държавно, тъй като на Йовчев ще бъдат предоставени подписаните договори с всичките 27 спортни клуба за ползване на залите на училището, за което писахме още миналата седмица. 

Припомняме, че на година на брой ученик в държавните спортни училища в страната ще се плащат допълнително по 800 лв. Така школата ще могат да се издържат и няма да има повече тъмни и затворени тренировъчни зали, коментираха още от Общината.

С превръщането на училището в държавно ще се оптимизира и спортно-тренировъчната база, което ще доведе до завоюване на по-високи спортни резултати, смятат управляващите Пловдив. 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).