Бивш "смърф" пред трансфер в Бешикташ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:54 / 29.05.2013
4769
Новият спортен директор на Бешикташ Йондер Йозен се е прицелил в защитника на националния отбор и Партизан Иван Иванов. Тази година "орлите" са допуснали 49 гола и ръководството на турския гранд смята да засили отбраната през новия шампионат.

Йозен, който е бил на трибуните на дербито срещу Цървена Звезда е останал очарован от играта на българина. Бешикташ е приготвил оферта от 3 милиона евро за бившия играч на Локомотив Пловдив.

Само преди ден самият Иванов заяви пред феновете на сръбския гранд, че никога не бил играл в Цървена звезда и Ботев Пловдив.

"Никога не бих преминал в Цървена звезда, каквото и да стане. Познавам се, когато обичам нещо, това е. А аз много обичам Партизан. Играх за Локомотив от Пловдив, като в този град има и друг отбор - Ботев. Никога не бих играл в Ботев, това е. Искам да играя в едно от 5-те най-добри първенства в Европа", коментира Иван Иванов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).