Фенове и легенди надъхаха "черно-белите" за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
20:32 / 07.05.2013
7711
Легендата на Локомотив Георги Василев-Гочо взе думата в началото на днешната тренировка на представителния тим на "черно-белите", която се явява и последна преди утрешното голямо пловдивско дерби.

Великото крило води всички класации по мачове и брой отбелязани голове във вратата на вечния съперник и даде рецептата за победа над вечния съперник, като не пропусна и да изнесе кратката си лекция в типичния си развлекателен стил.

През това време над 200 привърженици на Локомотив придаха на традиционната тренировка преди пловдивско дерби добре необходимата атмосфера.


Днес отпуснатите 1800 бройки билетите за гостуващия сектор свършиха, с което "черно-бялата" клетка ще бъде напълно запълнена и ще подкрепя любимците си на добре познатото високо ниво. Треската за дербито стартира от 15.00 ч. на площад "Джумая" в град Пловдив, откъдето половин час по-късно потегля и шествието на привържениците на Локомотив.

Източник: Lportala,net



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).