Легенда на Ботев: Локомотив играе за честта си, ще даде голям отпор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
10:06 / 07.05.2013
4267
Славният футболист на Ботев Георги Славков обяви канарчетата за фаворити в битката за Пловдив. Той обаче предупреди, че невинаги по-добрият печели.

"В такива дербита всичко може да се получи. Затова се очакват с толкова голям ин­терес от феновете и на двата тима. Много често победителят не се определя от моментната форма на футболистите, а от моти­вацията и себераздаването на терена. Затова в доста случаи до успех е стигал ти­мът, който не е бил опреде­лян за фаворит, а сега това е Ботев", коментира носителят на "Златната обувка" за 1981 г.

"В момента Ботев се бори да постигне своята цел - кла­сиране за участие в Лига Ев­ропа, и ще даде всичко от се­бе си, за да победи. От своя страна Локомотив си осигу­ри спокойствие, тъй като не гони конкретни цели в класи­рането и на "Лаута" няма на­прежение. Това обаче го пра­ви не по-малко опасен, тъй като играе за своята чест и ще даде голям отпор", каза още Славков.

"Разбира се, като бивш футболист на Ботев желая успех на отбора. Запомнил съм тези дербита с пълните стадиони и голямата борба на терена. Невинаги са се по­лучавали качествени мачове, но победата в тях е въпрос на престиж", завърши Георги Славков.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).