ЦСКА и Ботев в битка за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
09:13 / 04.05.2013
14530
Тази вечер от 19,30 часа на стадион "Българска армия" ЦСКА и Ботев излизат в директен сблъсък за третото място в подреждането. Преди нея пловдивчани са трети във временното класиране с 50 точки в своя актив, докато "червените" имат с 2 по-малко и са на четвърта позиция.

През есенния полусезон двата отбора завършиха при резултат 1:1 в Пловдив, но от тогава има много промени в съставите и ръководството.

Очаква се треньорът на ЦСКА Милен Радуканов да направи няколко промени в титулярния си състав. Костадин Стоянов ще заеме мястото на контузения Михаил Венков. Мартин Камбуров пък ще застане на върха на атаката, докато по крилата ще действат Спас Делев и Нджонго Присо. Резерва се очаква да остане Игнасио Вареал, който разочарова срещу "Левски".

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов има изградено ядро от футболисти, което отново ще изнесе тежестта на двубоя. Мъри няма да прави промени, тъй като "канарчетата" се представят много добре и радват феновете с победи и атрактивен футбол.



Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).