Полицията на крак за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
14:50 / 02.05.2013
14638
ОДМВР-Пловдив е предприела охранителни мерки за гарантиране на реда преди и по време на футболния мач между пловдивските отбори на ПФК"Ботев" и ПФК"Локомотив", който ще се играе на 8 май. В охраната на срещата ще участват служители на ОДМВР - Пловдив, Специализираните полицейски управления /Жандармерия/ Пловдив и София и "Специализирани полицейски сили" - СДВР.

На футболната среща, която ще се проведе от 17 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, се очаква да присъстват над 18 000 зрители, главно от средите на феновете на двата отбора.
Феновете на "Локомотив" ще бъдат съпроводени с полицейски сили от стадион "Локомотив" - парк "Лаута", до стадион "Ботев" и обратно след приключване на срещата. За целта в периода от 15.30 до 17 часа и от 18.30 до 19.30 часа със заповед на кмета на Община Пловдив частично ще бъде спряно движението по бул. "Източен" - в участъка от кръстовището с бул."Христо Ботев" до кръстовището с бул."Княгиня Мария Луиза", и по бул."Санкт Петербург" - от кръстовището на ресторант "Мак Доналдс" до кръстовището с ул."Лев Толстой".

За нормалното пропускане на зрители в стадиона преди и по време на футболната среща ще бъдат отворени пет входа за феновете на отбора-домакин, един вход за феновете на отбора-гост и един вход за посетители с клубни карти/транспортен вход.

В деня на футболната среща до 20 часа се забранява продажбата на алкохолни напитки търговски обекти в близост до стадион "Христо Ботев".

На влизащите в стадиона ще бъдат извършвани стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както и такива, които са с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия. Забранено е внасянето на пиротехнически средства и други опасни предмети. Всички зрители се призовават да спазват стриктно разпорежданията на полицейските служители. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно съгласно Закона за спортното хулиганство.



Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).