Мъри Стоилов: На "Армията" се играе тежко, но не е невъзможно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:21 / 02.05.2013
5621
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 25-ия кръг на първенството срещу ЦСКА. Мачът е в събота от 19,30 часа на стадион "Българска армия".

"Българските грандове, когато са наранени са доста опасни. Нормално е да има чист негативизъм в ЦСКА след загуба във вечното дерби, но в крайна сметка те ще се опитат да спечелят позитиви от нашия мач. Знам, че се играе тежко на "Българска армия", но не е невъзможно Ботев да покаже добра игра и да се надиграва с ЦСКА. За равенство е последното нещо, което си мисля. Резултатът трябва да отговаря на нашето представяне, ако ние се представим силно мога да приема всякакъв вид резултат", коментира Мъри.

"Нямам никакви намерения да променям тактиката на игра. И срещу Барселона да играем, ние излизаме да си играем нашия стил. Не обичам отборът ми да бъде цял мач боксува круша. Идеята ми винаги е да играем по далече от нашата врата", каза още специалистът.

"Ромарио е млад футболист и има бъдеще, но от него зависи дали ще го покаже. Щом сме го привлекли, значи вярвам, че има качества. Не обичам да давам предварителна оценка на играчите, те сами трябва да покажат качествата на терена, както и да защитят името си и да се впишат в колектива", каза Мъри относно новият футболист на Ботев.

"При всички положения ще има човек от щаба, който ще наблюдава играта на Локомотив срещу Левски днес на Лаута, но мен този мач не ме интересува", завърши Станимир Стоилов.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).