БФС пита ЦСКА: Искате ли с Ботев пред пълни трибуни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 19.04.2008
6503
Малко след като стана ясно наказанието на Ботев от два мача пред празни трибуни и последвалия огромен обществен натиск в подкрепа на "канарчетата", от БФС са започнали сондаж за намаляване на санкцията на един двубой. Както е известно Дисциплинарната комисия наказа пловдивчани с две домакински срещи, които по ирония на съдбата са сблъсъците с родните грандове Левски и ЦСКА.

За да намалят санкцията обаче от футболната ни централа възнамеряват да се допитат и до ЦСКА. Ако армейците дадат положителен отговор, е твърде вероятно феновете на Ботев и ЦСКА да наблюдават своите любимци от трибуните на стадион "Христо Ботев". Ако червените не се съгласят, от БФС се опасяват, че евентуално намаляване на наказанието ще предизвика недоволството на червената България, която пак ще съзре, че централата работи в полза на Левски. Именно това е най-голямата пречка пред хората на "Иван Асен" да вземат самостоятелно решение, заради което никой не иска да си вкара "главата в торбата", както твърдят от ДК.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).