Хвърляне на камъни и бутилки може, радост след гол не?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:04 / 18.04.2008
4354
Днес Дисциплинарната комисия към БФС взе поредното си несправедливо, но очаквано решение. Отборът на Ботев е наказан два мача да играе без публика, но познайте защо. В София пак се уплашиха, че толерираните им изкуствени грандове може би ще отнесат поредния пловдивски пердах. Ботев е наказан не защото е заслужил, а защото му е ред да домакинства на Левски и ЦСКА и явно "сини" и "червени" са напълнили гащите, че няма да могат да се справят срещу надигащите глави тази пролет "канарчета". Това е ясно на всички и никой не се съмнява, че това е причината за наказанието на "жълто-черните".

С това си решение ДК към БФС обаче извърши друго престъпление спрямо футбола, а именно призова феновете да мятат камъни и бутилки по футболисти и длъжностни лица, защото наказанието за това е лека парична санкция. От друга страна вече се забранява изказването на радост след гол. Не е хубаво да се радвате когато любимия отбор вкара гол, особенно ако сте пловдивчанин. Защо твърдим това ли? Ами защото феновете на ЦСКА мятаха камъни по оператор на националната телевия, той показа това пред камерата, но наказание с лишаване от домакинство нямаше, естествено. Пак феновете на ЦСКА нацелиха с бутилка пълна с вода капитана на Локо Краси Димитров, но наказание с лишаване от домакинство отново нямаше. Изводът е, че тези неща са дребно нарушение според БФС, така че ако сте на стадиона, може да ги правите с чиста съвест.

Източник: Кирил Налджиев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).