Стефан Генов: Не може да става и дума за подценяване на Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:33 / 05.04.2013
5412
Днес се проведе редовната пресконференция на Локомотив Пловдив преди всеки шампионатен кръг. Пред медиите застана старши-треньорът Стефан Генов. Ето какво сподели той:

"Настроението е приповдигнато от победата над Черноморец. Изключително важна среща, както за нас, така и за отбора на Миньор, тъй като те ще направят всичко възможно като домакини да спечелят 3 точки. Затова очаквам един тежък, оспорван двубой, в който ние да излезем крайните победители", коментира Генов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ръководство подложи доста усилия да спаси отбора и това се вижда в последните мачове, така че не може да си позволим по-никакъв случай да подценим отбора на Миньор", допълни той.

Наставникът също говори и за лятната селекция: "По селекцията се работи още от преди Нова година. С моят екип набелязахме доста футболисти. Имаме един разширен списък и съобразно моментните възможности, с които разполагаме ще привличаме играчи", завърши Генов.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).