Кривия: Радвам се на победата и добрата игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:11 / 31.03.2013
3974
Да, останах доста доволен. Въпреки тежкия терен, нашият отбор контролираше през цялото време играта, каза спортният директор на Ботев (Пд) Александър Александров след успеха с 2:0 на "канарчетата" над Монтана като гости. Кривия не се оплака от тежкия терен на стадион "Огоста". Той добави, че единствената разлика между двете полувремена били головете след почивката.

"Създадохме доста положения. Радвам се на победата и добрата игра. През първото полувреме може би не ни достигна късмет и майсторството. Но през второто отбелязахме два гола и през цялото време контролирахме играта. Какъвто е теренът за единия отбор, такъв е и за другия. Нашият отбор си подаваше топката и след като бием с 2:0, всичко е нормално. Единствената разлика между полувремената е, че през второто вкарахме два гола. Играем мач за мач. Накрая ще ударим чертата и ще видим къде сме. Нас ни интересува да си побеждаваме във всеки мач. Другите не ги гледаме какво правят. Гледаме си само нашия отбор", коментира бившият футболист пред Канал 3.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).