Кметът на Монтана: Ще оскубем "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:29 / 31.03.2013
5405
"Ще оскубем канарчетата", закани се кметът на Монтана и благодетел на местния тим Златко Живков преди днешното домакинство на Ботев Пловдив.

"Борим се за трите точки в този мач, не се лъжете. Да, Ботев има голям бюджет, големи претенции и не лош отбор. Но ние ще направим всичко възможно да им вгорчим живота", сподели градоначалникът.

"В последните две-три години се утвърдихме в "А" група и искаме да останем в елита. За съжаление през есента в три-четири мача ни отнеха несправедливо около пет-шест точки и това ни повлия.

"През зимата направихме добра селекция, но тръгнахме лошо. Имаме амбиции да се борим до край и ще го покажем още срещу Ботев. Не се притесняваме от никой, след като на чужд терен направихме равен на Левски. Ще направим всичко възможно да излезем от последното място, на което се намираме в момента. Ако не вярвам, че можем да се спасим, просто няма смисъл да се занимавам с футбола", добави Живков.

"В женския баскетболен шампионат Монтана ще се бори за медали във финала за третото място. Мъжкият волейболен тим завърши на четвърто място, което е рекорд. Така че не е само футболът предизвикателство пред нас, но с оглед на големия интерес на хората утре (б.а. - днес) наистина очаквам най-посетеното място в Северозападна България за пореден път да бъде стадион "Огоста". Искам да зарадваме хората с хубав резултат", продължи кметът.

"Монтана не заслужава да е сред изпадащите. Затова беше и треньорската рокада, която направихме. Трябаше чисто психологически да вдигнем момчетата. Селекцията и подготовката ми дават основание за оптимизъм и, повярвайте ми, в края на шампионата ние няма да бъдем на тази позиция, няма да сме сред изпадащите. В момента всеки отбор от осмо място надолу е застрашен да се озове под чертата."

"Стойчо Стоев тръгна по най-добрия начин. Много се колебахме кой треньор да ангажираме и в крайна сметка се спряхме на него. Имахме наистина много възможности, но избрахме Стоев, защото той се е справял в критични ситуации, както беше с Миньор през първата година. Надявам се да не сме сбъркали."

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).