Локо награждава Тезджан Наимова и Златозар Атанасов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
21:02 / 15.03.2013
3968
Ръководството на Локомотив (Пд) ще награди атлетите Тезджан Наимова и Златозар Атанасов на полувремето на утрешния мач срещу ЦСКА. Двамата тръгнаха в големия спорт от лекоатлетически клуб Локомотив (Пд), а жестът на черно-белите е заради заслугите им при утвърждаването на България като лекоатлетическа сила.

На завършилото наскоро в Гьотеборг Европейско първенство в зала Тезджан стана шампионка на 60 метра, а Златозар зае 7-о място във финала на троен скок.

От името на ПФК Локомотив 1926 Пловдив спортистите ще бъдат наградени от административния директор Атанас Узунов. Наимова и Атанасов, както и техните треньори Стойко Цонов и Атанас Запрянов, ще получат награди и от Община Пловдив. Те ще им бъдат връчени от зам.-кмета на града Георги Титюков.

В същото време утре на всички входове на стадиона за мача с ЦСКА ще бъдат поставени специални кутии за парични дарения. Инициативата е на феновете на Локомотив (Пд), които искат да помогнат за лечението на своя колега Васил Бамбурски.
Момчето страда от остра форма на левкемия и се нуждае от костна трансплантация, за която са необходими около 150 000 евро.

Източник: lokomotivpd.com



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).