Гошо Вратарчето остава на резервната скамейка срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:00 / 01.03.2013
5923
Титулярният вратар на Славия Георги Петков най-вероятно ще остане на резервната скамейка срещу Ботев. Стражът в началото на седмицата дори бе в болница, тъй като бе повален от вирус.

Така на вратата ще застане Стефано Кунчев, който през есента бе трети избор. Резервата Емил Петров обаче получи тежка контузия в коляното в понеделник. От Славия правят всичко възможно да вдигнат на крака Мацуй. Той може изненадващо да се появи като титуляр, въпреки че Велислав Вуцов обяви, че няма да може да го ползва. На върха на атаката ще действа Здравко Лазаров, а по крилата ще са Галин Иванов и Петър Димитров.

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов пък заяви, че ще определи титулярния състав, след като се запознае със състоянието на терена. Очаква се обаче Сивард Спрокел да започне като титуляр. Такива ще са и още 4 от новите попълнения на канарчетата - Адам Стаховяк, Веселин Минев, Борис Галчев и Педро.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).