Феновете на Локо недоволни от селекцията: Кого ще представят на Лаута днес?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
10:37 / 27.02.2013
6090
Днес от 15.30 ч. ръководството на Локомотив ще представи новите в мъжкия си отбор, непосредствено преди планираната тренировка. Друг е въпросът какво точно ще бъде представено и пред кого точно?

Неслучайно голяма част от запалянковците коментират помежду си, че се запознаха с "новия" облик на отбора си още преди 2 седмици, когато на стадион "Пловдив" гостува тимът на Берое. Преди няколко дни обаче, от Лаута избраха работния ден петък, за да представят новите имена в селекцията си пред една шепа фенове, без дори да се съобразят с прогнозите за времето. То разбира се не им позволи, а и нямаше смисъл да се състои пред страховито празните трибуни на "Старата къща". А ако не за феновете, то за кой има смисъл това представяне? Има ли изобщо смисъл в предстоящото утре такова през работно време и то преди непривлекателно събитие като традиционна тренировка, най-вероятно отново при валежно време?

Всичко това можеше да има смисъл и ако през зимата на Лаута бяха пристигнали имена, които да вдъхнат увереност за по-добра пролет. Едва ли много хора са забравили за проваления трансфер на Мартин Камбуров, пред който бе направен шпалир от "Рефан", за да бележи с черно-бялата, вместо с "червената" фланелка. А и отдавна щяхме да сме забравили, че търсим нападател и изявен голаджия. Камбуров щеше да излезе далеч по-евтино и на Марешки и компания, вместо на негово място да бъдат превличани футболисти на килограм, които рядко ще попадат и в групата. По-важно обаче бе "машината за голове" да бъде определен като стока с изтекъл срок на годност и вместо него да бъде привлечен далеч "по-младия" Георги Мечечиев, който в изиграните три контроли на пловдивска земя не дава заявка да превъзхожда с нещо потенциалните му конкуренти Коце Марков и Валери Георгиев.

Неубедителни са и останалите нови в съблекалнята на Стефан Генов, а като успешни зимни трансфери се очертават задържането на лидерите Христо Златински, Даниел Георгиев, Рангел Абушев и Кирил Котев. Друг е въпросът дали дали за тях има реални оферти или всички приказки напомнят за втръсналите заглавия за вложени 3-4 милиона лева. Няма да забравим и друг истински зимен успех, за който едва ли някой ще се сети на утрешното дъждовно представяне на т.н. нови попълнения. Юношите Христо Стамов и Запрян Запрянов не са просто юношески национали в своята възраст, а и успяха да донесат победа както за държавния ни тим до 19-годишни, така и да се разпишат с фланелката на мъжете, било то и в контрола. Това е най-малкият аргумент, който трябва да задължи Стефан Генов залагането им занапред, за сметка на новите атанаскурдовци.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).