Локо нокаутира Берое с два бързи гола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (127)
16:48 / 16.02.2013
16316
Локомотив Пловдив победи с 2:1 Берое в контролна среща, играна на стадион "Пловдив". Това бе седма проверка на "черно-белите" от предсезонната си подготовка. В предишните те записаха победи срещу Калиакра (1:0) и Фредерикстад (1:0), завършиха наравно с Висла Краков (0:0), както и отстъпиха на Черноморец Бургас (0:2), Вакер Инсбурк (0:1) и Храдец Кралове (0:1). Мачът на "Голямата къща" изгледаха и бившите футболисти на Ботев Пд Коце Видолов и Марин Бакалов.

Двубоят под тепетата премина с много здрава борба в центъра на терена, като двата отбора заложиха на единоборствата. Пловдивчани успяха да пречупят Берое в рамките на 5 минути. Диего даде аванс на "смърфовете" в 19-ата минута след като се възползва от чудесен пас и останал сам срещу Акалски не сгреши за 1:0. 

В 24-ата Маламов открадна една топка на Борислав Стойчев до корнера, след което подаде на връхлитащия от втора позиция Абушев, който с много красив удар удвои. 

При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката. През втората част Локо свали темпото на игра и позволи на Берое да контролира повече играта. 

Четвърт час преди края Мартин Кавдански фаулира Венци Христов в наказателното поле и рефера отсъди дузпа. Зад топката застана Георги Андонов, който не сбърка и фиксира крайното 1:2.

Следващата проверка на "черно-белите" е в сряда срещу тима на Любимец. Срещата е насрочена за 15,00 часа и ще се играе отново на стадион "Пловдив".

Локо Пд - Берое 2:1
1:0 Диего (19)
2:0 Абушев (24)
2:1 Андонов (75-д)

Локо Пд: Господинов (Жилков), Георгиев, Ковачев, Атанасов, Д. Георгиев, Златински (Станков), Абушев (Николов), Маламов (Михайлов), Диего, Мирчев.

Берое: Акалски, Илиев, Стойчев, Иванов (Дишлиев), Зафиров, Пенев, Лоузейро (Райнов), Да Силва (Зехиров), Горанов, Андонов, Христов (Костов).


Виж коментарите (127)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).