Веселин Марешки: Влагам 4 милиона лева в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
10:20 / 11.02.2013
4340
Финансовият благодетел на Локомотив Пд Веселин Марешки смята да изгради силен отбор, който да донесе успехи на клуба за в бъдеще. Поради тази причина той няма намерение да се разделя на безценица с футболистите си, които вече се превърнаха в апетитна хапка не само за родни, но и за чуждестранни клубове. Както е известно, трансферният пазар в България все още не е затворил, а това важи и за немалко страни по света.

- Няма смисъл да разглеждам оферти за наши играчи, които са под 500 000 евро. Дори и тази сума е ниска. За този сезон ще вложа между 3-4 млн. лева в Локомотив Пд. Не можем да осигурим бюджета на клуба, осъществявайки продажба на наш футболист. Предпочитам вместо да продаваме играчи, да надграждаме, за да го направим още по-силен отбор за бъдещето. През зимата получихме няколко оферти за наши футболисти от порядъка на 50-100 хил. евро, но изобщо не им обърнах внимание, дори не запомних от кои отбори са и за кои футболисти", заяви пред "7 дни спорт" Веселин Марешки

Варненският бизнесмен призна, че не всичко около евентуалния трансфер на Христо Златински в израелския Ашдод е приключило.

- Тук в България бяха проведени разговори с техни представители, които са заявили, че до няколко дни ще излязат с окончателното си предложение, но така и не са си казали офертата - обясни аптекарският бос.

Самият капитан на черно-белите Христо Златински вече преподписа контракта си с пловдивчани до края на 2014 г.

- Надявам се да успеем да задържим Ицо в отбора и през лятото. Той е изключително важен футболист за нас. Аз го ценя и уважавам много и имаме мъжка дума с него. Разбрали сме се да не му правя спънки, ако след края на първенството пристигне конкретна официална оферта за него от чужбина - завърши Марешки.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).