Георги Христов пред трансфер в Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
10:15 / 11.02.2013
8232
Бившият нападател на Ботев (Пд) Георги Христов е пред преминаване в градския съперник Локомотив, пише "Тема Спорт". Треньорът на "смърфовете" иска да привлече футболист на този пост и се очаква в близките дни Христов да проведе разговори с ръководството на тима. Голямото притеснение на шефовете на Локо е начинът, по който феновете на отбора ще посрещнат нападателя. С екипа на Ботев (Пд) Христов стана дори голмайстор на "А" група, след което премина в Левски.

За последно той игра за столичния Локомотив, но беше освободен, след като отказа да се качи на лагер докато не му бъдат изплатени дължими суми. В момента Христов е свободен агент. Втори вариант за Локо е Герасим Заков, който пък беше освободен от Литекс.

От клуба заявиха за Plovdiv24.bg, че не знаят нищо за бившия нападател на "канарчетата". Иначе "черно-белите" ще изиграят послединя си мач на турска земя във вторник срещу полския Висла (Краков). В сряда пловдивчани се прибират в България, а за следващия ден ще им бъде дадена почивка. 

Стефан Генов ще събере отбора в петък за първа тренировка на българска земя, а в събота на стадион "Пловдив" "смърфовете" ще изиграят първият си мач след завръщането от лагера в турския курорт Алания срещу тима на Берое. Мачът е насрочен за 14,30 часа.

На 22 февруари от 14,30 часа на Лаута пък ще е официалното представяне на отбора за пролетния полусезон в "А" група. Това ще стане с приятелски мач срещу Евроколеж.



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).