Двама нови започнаха с Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
15:32 / 28.01.2013
7203
Двама нови футболисти започнаха днес тренировки с Локомотив Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Това са Иван Стоянов и Леон Куаме Валенсия. 

Стоянов е роден 1992 години в Сливен. Играе на поста ляв бек/халф. Отличава се със изключителна бързина и умението да играе еднакво добре с двата крака.

Валенсия е младежки национал на Еквадор. Последният клуб на футболиста е Депортиво Ел Насионал, а постът му е нападател. Играчът е на 23 години и е висок 190 см.

На изкуственият терен на стадион "Локомотив" старши-треньорът на "черно-белите" Стефан Генов изведе група от 18 футболисти. Заниманието на "смърфовете" пропусна Кирил Котев, който получи контузия на лагера във Варна. Травмата на защитника ще го изкара от игра за две седмици. Бранителят също така няма да пътува със своите съотборници за Турция, за вторият подготвителен лагер на тима. Котев ще остане в Пловдив и ще се готви по специална програма.

По средата на заниманието Рангел Абушев почуства болки в петата и бе пратен от ръководството на тима да се готви във фитнеса заедно с вратарите на тима.

В същото време спортно-техническият щаб на Локомотив се отказа от услугите на нападателя Аристид Бахин, който беше на проби в отбора през последните 10-ина дни.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).