Локомотив загуби от Черноморец в Поморие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (101)
15:13 / 26.01.2013
14319
Отборът на Локомотив Пловдив записа първа загуба в контролните срещи през 2013 година. "Черно-белите" отстъпиха с 0:2 от Черноморец в среща, играна на изкуствения терен в Поморие.

Проверката се състоя в изключителни тежки условия, тъй като теренът в Поворие бе заледен, а над курортното градче не спиря да вали сняг.

През първото полувреме двата тима се оттеглиха на почивката при нулево равенство, а головите положения пред двете врати липсваха.

След почивката "акулите" бяха по мобилизирания отбор и с попадения на Милчо Ангелов в 72-ата минута и Станислав Дрянов в 83-ата стигнаха до крайния успех.

Кирил Котев и Георги Стефанов не взеха участие в срещата, тъй като лекуват травми, а на загрявката преди двубоя Рангел Абушев почуства болки в петата и ръководството на пловдивчани реши да не рискува с неговото здраве.

С този мач приключи и първият подготвителен лагер на "смърфофете" във Варна. След двубоя отборът се прибира в Пловдив, като футболистите ще получат два дни почивка - в неделя и понеделник.



Виж коментарите (101)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).