Легенда на "черно-белите" води младежки национал от Еквадор на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:20 / 26.01.2013
4534
Ръководтвото на Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече младежки национал на Еквадор. Лично спортният директор на "черно-белите" Христо Бонев се е заел със задачата да доведе на "Лаута" качестен нападател. Мениджър, който е близък приятел на Зума реди трансфера на южноамериканеца, като се очаква футболистът да пристигне под тепетата до дни.

"Говорих с мой приятел германски мениджър, като като най-вероятно в неделя ще пристигне еквадорски младежки национал. Агентът ми е приятел, с когото учихме в Кьолнската школа и ми обеща качествен таран. Ще трябва обаче първо да му изкара шенгенска виза, защото е еквадорец. Надявам се да ни пасне и да ни помогне да гоним целите си през пролетта", заяви Бонев.

Днес "смърфовете" играят втората си контрола за годината срещу Черноморец (Бургас). Мачът е от 12:00 часа в Поморие. След него отборът се прибира от първия си подготвителен лагер.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).