Делегат обещал на Ботев да не пожали съдията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:36 / 18.03.2008
2648
Ботев няма да подава жалба срещу рефера Станислав Ставров, който яко се издъни в неделния сблъсък на „канарчетата" с Пирин, както вече съобщихме вчера.

Съдийският наблюдател на скандалния мач Петър Янински е обещал обаче на шефовете на Ботев, че няма да направи компромис с великотърновския арбитър и ще отбележи в доклада гафовете, които е допуснал.

Старши треньорът Тенчо Тенев и възпитаниците му пък заявиха, че забравят за злощастния мач с Пирин и изцяло се концентрират за новото гостуване в „Надежда" на Локо (Сф) в сряда.

Лекарският щаб на Ботев ще направи всичко възможно да възстанови лекуващия разтежение халф Николай Манчев. „Жълто-черните" изпитват остра нужда от конструктивни полузащитници, а освен Манчев извън строя от началото на сезона е и Борислав Караматев.

Изпълнителният директор Марин Бакалов разкри, че завърналият се от Италия мароканец Мохамед е дошъл без жълта карта. Това означава, че халфът ще получи състезателни права към края на месеца.

Източник: Топспорт


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).