"Канарчетата" си връщат Георги Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (59)
11:47 / 16.01.2013
9185
Нападателят Георги Христов е пред завръщане в "Ботев" (Пловдив), твърди БЛИЦ. Стрелецът беше освободен от Локомотив (София) след половин сезон там. Играчът отказа да замине с Локо (Сф) за лагера в Сандански, след като не прие глобата от една работна заплата заради слабите резултати през есента. Всички футболисти на "железничарите" останаха без възнагражденията си за октомври. Това бе наказанието им за негативното представяне.

Георги Христов обаче бил категоричен, че няма да приеме тази санкция. Той декларирал, че тя противоречи на кодекса на труда и спази заканата си, ако не получи парите, да не пътува за лагера. Освен заплатата за октомври, той има забавен транш от лятото, което също го дразни изключително много. 

Нападателят се раздели с Локото по взаимно съгласие и вече си търси нов отбор. При напускането му се оказа, че не са му били плащани и социални осигуровки. В същото време старши треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов ще приеме с отворени обятия Жоро Метъла. Мъри усилено търси класни нападатели, които да засилят отбора по пътя към евроквоти. Другата опция за Христов е Славия, съобщиха близки до футболиста.



Виж коментарите (59)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).