Димитър Илиев: Трябваше да защитим цветовете на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:24 / 15.03.2008
2306
"Трябваше да съберем сили и да покажем, че сме по-добрия отбор от Берое и най-важна беше победата, независимо от резултата. Мисля, че играта не беше лоша, играхме горе-долу добре и се поздравихме със заслужен успех. Натрупаха се доста загуби и заедно с всичко това, което се случва около клуба знаехме, че трябва да защитим цветовете на клуба, защото това е най-важното.

Смятам, че Левски е преодолим съперник. Не са този отбор, който бяха, само трябва да си повярваме и имаме шанс. Надявам се да победим, да се раздадем докрай и да победим.

Тези фенове заради които сме наказани са единици, които заради емоции или нещо друго вършат глупости. Съжалявам, защото на Локомотив най-силното е публиката, имаме най-великата публика в България и понякога само заради нея печелим мачовете. Много по-приятно за игра е пред публика", каза след победата над Берое днес футболистът на Локо Пд Димитър Илиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).