Ераносян спасява кариерата на Адриано

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:16 / 26.12.2012
4898
Анголският първодивизионен футболен клуб Кабушкорп се опитва да привлече бившия бразилски национал Адриано, съобщи президентът Кангамба Бенедикт.

Старши- треньор на отбора е българският специалист Едуард Ераносян. Бенедикт съобщи, че е готов да предложи 4-годишен контракт на бившия нападател на италианските Интер, Рома, Парма и Фиорентина Адриано.

30-годишният бразилец в момента е свободен агент, след като прекрати договора си с Фламенго. Управата на Кабушкорп разполага със сериозни финансови средства и стяга сериозна селекция с единствената цел да спечели шампионската титла.

През миналия сезон в състава играеше друг бивш бразилски национал Ривалдо, но отборът стигна само да четвъртото място в крайното класиране. Първенството на Ангола започва през март, а отборът се събира на подготовка във втората седмица на януари.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).