Ботев с първа победа като гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:24 / 08.03.2008
12117
Отборът на Ботев постигна първа победа като гост в тазгодишния шампионат. „Канарчетата" се наложиха с 1:0 над последния в класирането Видима. Единственото попадение отбеляза защитникът Величко Величков в 80-та минута.

Домакините от Видима започнаха по-активно срещата. Те успяха да наложат традиционния домакински натиск в първите 20-на минути на срещата, но „жълто-черните" се бранеха успешно прибрани в своята половина.

В 24-та минута се наложи Лилчо Арсов за пореден път да демонстрира класа, спасявайки опасен удар на Георги Стойчев от домакините.

Това положение събуди „канарчетата" и те заиграха по-активно и нападателно. Така се стигна до първата опасност създадена от подопечните на Тенчо Тенев. Георги Христов отправи силен удар, но топката премина на сантиметри покрай гредата.

В 35-та минута отново Георги Христов имаше възможност да обстрелва вратата на домакините, но ударът му отново не попадна в целта.

През второто полувреме чистите голови положения липсваха. Така се стигна до 80-та минута, когато Величко Величков успя да засече след изпълнение от корнер топката в мрежата на домакините, след като преди това няколко човека се разминаха с коженото кълбо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).