Мъри разкри част от трансферите в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
17:02 / 18.12.2012
14006
Новият треньор на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов призна пред БЛИЦ, че му предстои пътуване в чужбина с цел привличането на футболист.

"Очаквам днес или утре потвърждение. Ако получа такова, ще замина за Холандия, за да гледам играч от местен отбор. Нищо повече на този етап не мога да ви разкрия. Така че - не ме питайте за имената на футболиста и тима, където се подвизава. Всичко е въпрос на преговори", заяви Мъри.

"В момента най-важното за "Ботев" е да направим добра селекция. По принцип през зимната пауза е по-трудно да се намерят качествени футболисти, които същевременно да не са скъпи. Но ние ще сторим и невъзможното, защото тимът има нужда от стабилизиране на някои постове", добави Станимир Стоилов.

Той потвърди, че предстоят разговори с шефа на Лудогорец Кирил Домусчиев за играчи. Както вече информирахме, в плановете на Мъри са попаднали бразилецът Шоко и Михаил Александров.

"Да, днес или утре ще има разговори по тази тема. Не мога обаче да ви кажа как ще приключат те", завърши Стоилов.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).