Тодор Неделев в списъка за зимна селекция на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:30 / 18.12.2012
6587
По време на срещата си с ръководството на ЦСКА треньорът Стойчо Младенов е оставил списък с желаните от него футболисти. На първо място в него е Тодор Неделев от Ботев Пловдив. Офанзивният полузащитник, който на 7 февруари ще навърши 20 години, минава за най-големия талант в А група. 

Шансовете босовете на пловдивския клуб да се разделят с Неделев обаче изглеждат минимални и на 90 % е сигурно, че до неговото идване в ЦСКА няма как да се стигне. Тодор си има цена, която едва ли ще е по джоба на намиращия се във финансов колапс ЦСКА. 

Освен това Неделев е големият любимец на феновете на жълто-черните и това прави желанието на Стойчо да го има в състава си неизпълнимо. В списъка на Стойчо Младенов фигурират общо 8 футболисти, като имената на повечето от тях вече излязоха наяве в медийното пространство. Треньорът държи на защитника на Миньор Венци Василев. Капитанът на перничани може да играе успешно и като десен, и като централен защитник.


Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).