Трима попаднаха на мушката на Мъри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:31 / 16.12.2012
5531
Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станимир Стоилов вече е набелязал не само опции за подсилване на тима през зимата, но е готов и с играчите, които ще бъдат освободени.

На мушката на Мъри на първо време са попаднали трима чужденци. Става въпрос за бразилците Вандер Виейра, Артур Енрике и вратаря Ернестас Шеткус. Последният загуби титулярното си място още при Ферарио Спасов по средата на полусезона.

Стоилов също не е останал впечатлен от изявите му и стражът почти сигурно ще бъде освободен. Вандер и Енрике все пак ще започнат подготовка с тима и ще получат известен шанс да се докажат, но се очаква и те да бъдат освободени. Почти сигурно от "Колежа" ще си тръгне и Ивайло Димитров. Иначе Ботев вече привлече първото си ново попълнение. Канарчетата взеха Веселин Минев.

Станимир Стоилов иска в тима си и крилото на Лудогорец Михаил Александров. На Мъри вече са му предложени десетки играчи от различни мениджърски агенции.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).