Камбуров: Завръщането ми в Локо на този етап е много трудно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
11:24 / 06.12.2012
9286
Трикратният голмайстор на "А" група Мартин Камбуров обяви за Plovdiv24.bg, че на този етап завръщането му в Локомотив Пловдив е много трудно. Любимецът на "черно-белите" фенове също така отрече за трансфер в ЦСКА и Левски.

"За сега няма нищо конкретно. С никого не съм се договарял и подписвал, ако това стане факт всички ще разберат, но засега няма нищо", коментира за Plovdiv24.bg нападателя.

Относно трансферът му в любимия Локомотив, той отговори: "На този етап за трансфер на "Лаута" е трудно да се говори. След първия разговор откакто проведох с президента на клуба Веселин Марешки повече не сме имали такъв, нито сме се чували", завърши Камбуров.

Бившият футболист на китайския Далиен продължава да бъде без отбор, а мераци към него продължават да имат редица български отбори, но все още не се е стигнало до конкретно предложение и подпис. Очаква се след края на първия полусезон да стане ясна съдбата на Мартин и да се спрат спекулациите.




Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).