Петър Хубчев: Срещу Локомотив ни е най-важният мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
14:44 / 26.11.2012
7105
Предстои ни най-важният мач откакто съм старши-треньор на Берое. Това заяви на пресконференция днес Петър Хубчев по повод сблъска с Локомотив Пд в сряда. От вчера всички контузени футболисти вече тренират с отбора, изключение прави само защитникът Иво Иванов.

"Локомотив е комплектован отбор с млади играчи и затова си мисля, че мачът срещу тях ще е изключително труден. Ще се противопоставим на един сериозен противник и затова не трябва да го подценяваме, а напротив да бъдем напълно мобилизирани", категоричен бе старши-треньорът на зелено-белите.

Междувременно днес от 12 часа на националния стадион "Васил Лавски" бе изтеглен жребият за Купата на България. Берое ще излезе срещу Локомотив Мездра, след като с лека ръка финансовият мениджър Делчо Хризтозов изтегли единствения отбор от "В" група. Първият двубой ще се играе в Стара Загора на 1 или 2 декември.

Според Хубчев Берое е фаворит срещу Локомотив /Мездра/. "Щом са достигнали до този етап, все пак не трябва да ги подценяваме като противник", коментира той.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).