Турци си заплюха героите на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
08:44 / 08.11.2012
4795
Турският Манисаспор си е харесал двамата герои от неделното пловдивско дерби между Локомотив и Ботев, научи "7 дни спорт". Главният скаут на отбора, който в момента заема 5-ото място в местната Първа Лига, е присъствал на Лаута в неделя, като в списъка с футболисти, които ще бъдат следени под лупа за в бъдеще, са попаднали младежкият национал на жълто-черните Тодор Неделев и новата звезда на черно-белите Рангел Абушев. Двамата отбелязаха по две попадения за отборите си за крайното 2:2, като се разминаха на косъм да дебютират в битката за Пловдив с хеттрикове. 

В Манисаспор вярват, че ще изпълнят целта си да се завърнат в Суперлигата и сред наблюдаваните от тях футболисти, които евентуално да подсилят тима през следващото лято, ще бъдат Неделев и Абушев. 23-годишният голмайстор на черно-белите е бил предложен още преди мача на представителя на Маниса от мениджъра Несим Нешадов, който изгледа дербито в неговата компания в ложата на Лаута. По-приоритетната трансферна цел на турския клуб ще бъде Рангел Абушев. Дясното крило на черно-белите ще бъде наблюдаван още няколко пъти от пратеници на турците.

- Двамата футболисти му направиха добро впечатление. Търсят човек за позицията, на която играе Абушев, и най-вероятно ще му обърнат по-сериозно внимание до края на шампионата. И Тошко и Рангел са добри футболисти, но трябва да натрупат стаж в "А" група, както и да се усъвършенстват във физическо отношение. Елитните турски клубове са изключително прецизни и взискателни по отношение на входящите трансфери - призна пред 7 дни спорт шампионът с Локо Пд Несим Нешадов.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).