Дните на Шеткус в Ботев Пд са преброени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
09:12 / 06.11.2012
9023
Дните на Ернестас Шеткус в "Ботев" (Пд) са преброени. Вратарят си навлече омразата на феновете на тима, които му гласят линч. "Бултрасите" искаха да му теглят здрав бой още след дер­бито. Шеткус се превър­на в антигерой в 84-ата минута, когато не успя да избие удара на Рангел Абушев и "Локо" стигна до 2:2. Привържениците на "канарите" издирваха цяла нощ ад­реса му, за да го посе­тят.

"Искаме да си пого­ворим с него насаме, а не да го причакваме след тренировка. Това вече го сторихме, но той явно не разбира от ду­ма", обявиха тарторите на агитката.

"При всяко центриране в нашето наказателно поле ни побеляват косите, вече не издържаме, нека Феро замрази този клоун или ще стане страшно", при­зоваха феновете.

Иначе някои от тях си избиха мъката от изпус­ната победа, като изтор­мозиха привърженици на "черно-белите". Човек на "Стандарт" стана сви­детел на едно от мелета­та. Екшънът се разигра в ресторант "Болеро" в квартал "Кършияка". Бригада "Лудата банда" спипа там фенове на "Локо", които се отърваха с бягство. Един от тях обаче се прости с "черно-бялата" си фланелка. Тя бе поругана от биячите.

Бивш треньор на "Локо" (Пд) пък се отърва на косъм от гневни ро­дители. Асен Чотров, който бе уволнен след скандал от школата, бе нападнат от татковците. Той им се наби на очи, като се появи в ложата с екип на "смърфовете".

Чотров бе атакуван с възгласи: "Върни ни зае­мите, мухльо"; "Разкарай се от стадиона, пияницо" и "Не те ли е срам да биеш деца".

Източник: "Стандарт"


Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).