Трибуна Бесика: Рогош, Маноле, Стряма, знамето го няма!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (145)
08:36 / 06.11.2012
16790
Привържениците на Локомотив Пловдив излязоха с коментар за пловдивското дерби. Вижте какво написаха "черно-белите" фенове, изразено чрез сайта tribuna-bessica.com:

След три години, най-сетне дойде момента да покажем на цяла България, че в Пловдив има само една публика и един отбор - тези на Локомотив Пловдив. Очаквахме поредната рутинна победа по трибуните и терена, но този път гостите на Пловдив с неприятен диалект и още по-неприятен цвят на кожата и фланелките паднаха толкова ниско, че достигнаха исторически 93 годишен(или 2 годишен, в зависимост от по кое летоброене броим годините на съществуване на АФК Тракия) минимум! А такъв минимум не се стига лесни като се има предвид годините на позор зад гърба на тези хора...
За пръв път в България, а и по доста страни по света на отбор бива наказвана ЦЯЛАТА ХОРЕОГРАФИЯ преди даден мач. За пръв път някой пада толкова ниско, че след като са му наказали въпросната хореография прави абсолютно нейно копие отново платено от клубната управа. Думите не стигат колко жалка е ситуацията, в която се поставиха хората от близките на Пловдив села. Снимката по-долу обобщава нещата.

Естествено не мина и без рециклаж. Покрай повторно изпринтираната глупост, видяхме и за трети или четвърти път един парцал с изобразен домат върху него. И всичко това след едномесечни приказки за невероятната публика от селата и нейните възможности. Предполагам, че е наша вината, че очаквахме неградските паразити да надскочат себе си. Уви, това не се получи, вместо това, станахме свидетели на края им като публика.

Докато скрити в някой селскостопански двор, аграрите печатаха копие на наказаната хореография, истинските майни пееха песните си по улиците на Пловдив. Около хиляда души преминаха през целия център на Пловдив и огласиха с песните си вековния град!

На стадиона доминацията в черно-бяло беше абсолютна. Неградските гости, изтръпнали от страх в клетката си се чуха само на два пъти с топ хита си "животински звуци". Нещо типично за жълтата ферма събрала човекоподобни създания от толкова различни села. Като стана въпрос за животински звуци, да не забравим да поздравим и пилешките приятелки по армейска и стюардска линия - тези от ЦДНА.

За финал оставяме и огромното, рисувано на ръка знаме, което окраси трибуна Бесика. Рогош, Маноле, Стряма - Дим да ви няма!



Виж коментарите (145)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).