Садъков отсече: Локо ще победи Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:27 / 04.11.2012
3112
Бившият играч на Ботев Плавдив и Локо Пловдив Аян Садъков даде прогнозата си за днешното пловдивско дерби. Срещата е от 14.30 ч. на "Лаута".

"Дербито между двата пловдивски отбора определено ще се превърне в празник за града. Този мач се очаква с нетърпение не само от пловдивчани, но и от цяла България".

"Хубаво е, че тези, които няма да могат да го гледат на живо, ще имат възможност да го проследят по телевизията".

"Очаквам една невероятна игра и раздаване от двата отбора, две невероятни агитки. Въобще всички предпоставки да се получи един хубав мач и едно истинско дерби са налице".

"Като че ли мачът между Локомотив и Ботев се превръща в дерби с по-особен заряд дори от това между Левски и ЦСКА. Посещаемостта е наистина огромна, играта е много по-стойностна. Това, което показват двата отбора на терена, си заслужава да се види".

"Винаги е имало интрига от първата до последната минута, а и доста голове са се вкарвали. Отново искам да акцентирам на двете агитки, които винаги успяват да създадат невероятна атмосфера и да направят шоу, което в България рядко може да се види".

"Играл съм и в двата отбора и макар че приключих кариерата си в Ботев, повече време съм прекарал в Локомотив, израснал съм в школата на този отбор. Не знам, дали може да се определи като някакви сантименти, но очаквам победа за Локо Пд".

"Независимо че в момента отборът не е в най-доброто си състояние, изостава с 9 точки и много неща в играта му куцат, може да победи. Това нищо не означава, в мачовете между тези два отбора моментното състояние не играе, нито кой къде се намира в класирането".

"Имало е моменти, в които Локомотив са били много напред, станаха дори шампиони, но ако не се лъжа, и в двата мача не можаха да победят Ботев. Когато пък жълто-черните са били по-зле, са побеждавали Локомотив. Така че моментната форма не играе в тези мачове".

"В момента и в двата отбора има много малко хора, които са участвали в това дерби, но всеки знае какво е това. Дори чужденците, когато дойдат да играят в Пловдив, това е първото, за което им разказват и първото, с което ги запознават. Не се съмнявам, че и днес те ще знаят за какво играят".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).