Кривия отсече: Рано или късно Ботев ще стане шампион!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
20:50 / 28.10.2012
7760
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров коментира ситуацията в клуба пред камерата на bTV. Кривия сподели също така какви са целите пред "канарчетата".

"Има си президент, има си изпълнителен директор. Има си собственик, аз съм само спортен директор. С тези хора взимаме важните решения, като ги обсъждаме и с Ферарио Спасов. Аз и Феро отговаряме за трансферната политика на отбора.

Виждаме, че при Ферарио отборът играе добър и красив футбол. Вярно, на моменти има спадове в играта ни, но това е нормално, ние сме отбор на 3 месеца. Имаме доста работа да свършим, няма какво да се лъжем. Но не може да се говори за смяна на Ферарио, той си има договор. Щом сме го назначили, значи вярваме в него и в неговите качества.

Имах възможността да говоря със Стойчо Младенов преди мача и той ми каза, че е впечатлен, че за толкова малко време сме създали такъв отбор. Нашето желание е да продължим с Феро. Ботев си поставя високи цели, но ще ги гоним бавно и славно.

Строим база, имаме желание да развиваме ДЮШ, защото това е истината. Хубавото е, че наблягаме на това. Имаме младежки и юношески национали, което ни прави щастливи. Тези, които заслужават, ще получат шанс да играят. Факт е, че нашите юноши има какво да научат от чужденците в Ботев. Мисля, че взехме доста силни чужденци и за момента те оправдават доверието.

Не мисля, че Лудогорец е явен фаворит, всичко може да стане. Всеки един от първите пет отбора накрая може да триумфира. Мисля, че първенството е много интересно. Рано или късно Ботев ще стане шампион, колкото и на големите това да не им харесва", каза Кривия.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).