Феро: Не само срещу Стойчо ми е положителна статистиката, ами като цяло с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
13:01 / 26.10.2012
12825
"Не само между мен и Стойчо е положителна статистиката ми, ами и като цяло срещу тима на ЦСКА, с който и отбор да съм бил начело, но това няма значение. Има значение утрешния мач момчетата да са спокойни, да не се подават на напрежението и еуфорията, защото да победиш ЦСКА се иска комплекс от качества, а не само спортен шанс или късмет", каза наставникът на Ботев Пд Ферарио Спасов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Уважаваме ЦСКА, но утре на нашия терен момчетата са амбицирани да покажат най-доброто на което са способни пред нашите привърженици и ще се опитаме да направим така всички да празнуваме след мача. Ще преследваме победата утре 90 минути, защото ще срещнем срещу нас отбор, който ще дойде с нагласата да спечели мача в Пловдив", допълни още той. 

"Съвсем нормално е да има напрежение преди мача срещу ЦСКА. Това го има винаги преди всеки двубой. На мен ми се иска доброто състояние на отбора да продължи. Не би трябвало да внесе напрежение в нашите редици, че ще дойдат доста наши привърженици да ни подкрепят, дано това стане в редиците на противника", сподели Феро. 

Наставника каза, че все още не е наясно с титулярния състав за мача утре, като намекна, че едва след днешната тренировка следобед ще реши на кои 11 да заложи за дербито, а състава ще го обяви непосредствено час и половина преди двубоя.



Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).