Ботев Пд и ВВС спретнаха голово шоу в благотворителната среща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
19:19 / 10.10.2012
13268
Отборите на Ботев Пд и Военновъздушните сили завършиха 3:3 в благотворителната футболна среща играна на стадион "Христо Ботев". Точни за "канарчетата" на два пъти бе Александър Александров-Кривия и Петър Атанасов. След края на двубоя двата тима изпълниха дузпи при които по-големи нерви изкараха играчите в "жълто-черни" екипи, печелейки със 7:6.

Съвместната спортна инициатива се организира по повод 100-годишнината, която отбелязват през настоящата година българските Военновъздушни сили и Ботев Пд. Събраните средства ще бъдат предоставени на Спортно училище "Васил Левски" - гр. Пловдив, което на същата дата отбелязва и годишнина от своето създаване.

Веднага след приключването на двубоя легендарната група Б.Т.Р. започна да повдига градусът и настроението на запалянковците, които присъстваха на мероприятието на "Колежа".

 

 

 

 



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).