Велев: Само може да съжаляваме за изпуснатите две точки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
18:32 / 06.10.2012
4129
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви след равенството с Етър (1:1), че "смърфовете" повече може да съжаляват за изпуснатите две точки.

"Стана оспорван мач. Ние повече може да съжаляваме, защото имахме много повече положения от Етър. Липса на концентрация пред гола или некачество доведе до това равенство", коментира наставникът на пловдивчани.

"Смятам, че отборът на Етър игра доста активно, както и ние. Те почти нямаха положение за гол и може би от единственото създадено успяха да вкарат гол."

"Само може да съжаляваме за изпуснатите две точки. Поздравявам отбора на Етър, защото и те се стремяха да вземат пълния актив от точки. Смятам, че равенството е справедливо", добави треньорът на Локомотив.

"Котев почувства болки в коляното и затова бе сменен", продължи Кокала.

"Нашият отбор е новосъбран и това не трябва да се забравя. Това обаче не трябва да звучи като оправдание за отбора. В днешния мач играхме по-добре от отбора на Етър и имахме повечето възможности за гол", каза още Емил Велев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).