Локо заминава за Анталия, чака грузински национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:56 / 02.02.2008
3051
Локомотив Пловдив заминава в понеделник през нощта с автобус за Истанбул, от където ще вземат полет за Анталия. "Черно-белите" ще изкарат втория си подготвителен лагер в турския курорт, където ще изиграят четири контроли срещу чуждестранни противници. В групата на Локо са 26 футболисти, сред които Карим Израилов и Евертон Джилио - Тон, които са одобрени от старши-треньора Ясен Петров, но все още не са подписали официални договори.

В Анталия към лагера на тима ще се присъедини и офанзивен футболист от Грузия. Той няма да бъде на проби за мъжкия състав на Локомотив, а ако бъде харесан от Ясен Петров ще започне подготовка с юношите на пловдивския отбор.

Владислав Златинов, който не одобри условията на новия си договор и отказа да преподпише ще си изпълни договора с Локо до лятото, но е малко вероятно да играе. Той няма да заминава с черно-белите за Анталия, а най-вероятно ще остане в югоизточна България, където ще води подготовка сам или с друг отбор. Желанието на футболиста е било да продължи кариерата си в чужбина, но оферти за него в офисите на Лаута не са постъпвали.

Ясен Петров е доволен от селекцията, с която ще замине на подготовка в Турция, като с новите трансфери конкуренцията в защитата и халфовата линия е засилена и сериозна. Контролите в Анталия ще бъдат използвани за изчистване на титулярният състав на Локомотив.

Догодина Локомотив ще бъде на зимен лагер в базата на Астерас в Триполис, след като за това са се разбрали двата тима. Това е било част от договора за трансфер на Мартин Камбуров в гръцкия тим. Астерас има една от най-добрите бази на Балканите и от щаба на Локо бяха изключително доволни, че тимът ще проведе подготовка си там.

Групата на Локо за Анталия:

вратари: Кирил Акалски, Стоян Ставрев

защитници: Йордан Милиев, Иван Иванов, Мартин Сечков, Александър Бранеков, Петър Кюмюрджиев, Теодор Банев, Георги Мечечиев, Ангел Йошев, Георги Неделчев

халфове: Даниел Моралес, Даксон да Силва, Красимир Димитров, Бърнард Хейгън, Евертон Джилио - Тон, Гюрсел Вели, Карим Израилов, Стайко Стойчев, Румен Горанов, Анатоли Тодоров, Дани Кики

нападатели: Стойко Сакалиев, Герасим Заков, Димитър Илиев, Явор Въндев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).