Караславов започна пълноценни тренировки, Бобан с проблеми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:56 / 19.09.2012
2997
Асен Караславов започна пълноценни тренировки, след като през миналата седмица лекуваше разтежение, което го извади от сметките за мача с Черно море. Капитанът на Ботев изкара и двете занимания в сряда наравно със своите съотборници.

За сметка на това друг от централните защитници - Бобан Грънчаров, се готви на облекчен режим. Националът на Македония е с проблеми в кръста, които го измъчват още от преди двубоя във Варна, но въпреки това той записа пълни 90 минути при нулевото равенство с "моряците". 

Очаква се болките на Бобан да отшумят до ден-два. Все пак той ще продължи да тренира индивидуално, а състоянието му ще бъде следено изкъсо от медицинския щаб на отбора.

"Канарчетата" започнаха тренировъчната седмица с две тренировки във вторник, като толкова ще бъдат те и в сряда. В следващите дни отборът ще използва стадион "Пловдив", за да се подготвя.

В събота Ботев приема Берое в мач от 6-ия кръг в първенството на "А" група. Двубоят е от 17.00 часа на стадион "Христо Ботев".

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).