Феновете на Локо се допитват за кампанията Бесика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
11:18 / 16.09.2012
5793
От фенклуба на Локо излязоха с питане към привържениците, дали са съгласни да се включат масово в набирането на средства з анова трибуна "Бесика". Ето какво гласи и официалното съобщение:

Приятели, стадионът в парк "Лаута" е нашият дом, Пловдив е градът ни. Всички ние, хилядите привърженици, носим отговорността за тяхното благоденствие. Нека преобразим стадиона така, че да е достоен за идващите след нас поколения! Нека съхраним и разнасяме из света славната история на Пловдив!

Знаете, че от година насам се събират средства за нова трибуна "Бесика" и възстановяване на тракийското поселище до нея. Досега това ставаше чрез даренията на отделни привърженици. Организацията "Трибуна Спортклуб" реши обаче да запита събиращите се на трибуната локомотивци за тяхното мнение - дали е по силите ни чрез обединяване на общите наши усилия да осигурим редовен приход за проекта "Бесика"? Идеята е: лев над цената на билета, т. е. 6 лева за трибуна "Спортклуб". Този един лев ще бъде пренасочван за "Бесика".

Един лев - колкото пакетче семки, но за 15 мача в годината, от по няколко хиляди души - така бихме могли да постигнем Мечтата си!

Можем в обозримо време да имаме нова, красива трибуна - приютила клубен музей и зала в себе си, да имаме край нея възстановено селище на бесите - привличащо многохиляден туристически интерес на "Лаута", защото безспорно сочи Пловдив като най-стар европейски град!

Отговорността за постигането на всичко това най-много носим ние, ние също сме тези, които поддържаме жива тази мечта - и вярваме, че ще успеем в нея. Длъжни сме!...
Нека първо сами си помогнем - пък Божията помощ е винаги добре дошла!


Много ли е или малко от всеки по левче на мач, 15 лева за година - "Да" или "Не", приятели?



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).