Стефан Генов: Ботев Пд може да ни изненада само с вратар в атака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:40 / 15.09.2012
7847
Добри новини за­радваха треньора на Черно море Стефан Генов преди първото дерби за кръга срещу Ботев (Пд) днес. Ле­карският щаб на "мо­ряците" успя да вдиг­не на крака Георги Бо­жилов и Самуел Камазола и те ще са на разположение за теж­кия двубой. Очаквани­ята са от двамата са­мо бразилецът да из­лезе като титуляр, а Божилов ще седне сред резервите.

В същото време за мача със сигурност отпадна Росен Колев. На бившия младежки национал вчера му беше направена снимка на кръста и от нея се установи, че съмнени­ята на "моряците" за дискова херния са би­ли неоснователни и Колев е имал само прищипан нерв, но не е в състояние да иг­рае, тъй като болките в кръста са сериозни.

"Който и да излезе, съм сигурен, че ще даде всичко от себе си, за да постигнем победата. С колегата Ферарио Спасов няма с какво да се изнена­даме. И той, и аз сме много добре запозна­ти с качествата на футболистите и със стила на игра. Един друг бихме се изнена­дали единствено ако вратарят излезе като централен нападател", коментира за "Мери­диан Мач" вчера тре­ньорът на Черно море Стефан Генов.

"Наблюдавах на жи­во двубоя на Ботев (Пд) срещу Монтана. Имат много добър от­бор, но забелязах и някои слабости, от ко­ито сме длъжни да се възползваме. При всички случаи сме на­ясно с амбициите и нивото на съперника и ще подходим повече от сериозно към ма­ча", допълни Генов.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).