"Канарчетата" набелязаха младежки национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:15 / 12.09.2012
5303
Скаутското звено на Ботев Пд усилено търси млади таланти, които да подсилят отбора. Главният съгледвач на канарчетата Марин Бакалов вече е набелязал няколко играчи, които да засилят конкуренцията в тима. Той дори е препоръчал няколко от тях на треньора Ферарио Спасов

Според близки до клуба източници сред набелязаните играчи са и младежките национали Ивайло Чочев от Чавдар Етрополе и Янко Ангелов от Любимец, пише "Тема Спорт". 

Двамата са родени през 1993 година. Първият се подвизава на поста централен нападател, докато вторият е вътрешен халф.

Чочев бе в основата на обрата на младежите в гостуването на Люксембург (3:1). Скаутите на жълто-черните виждат в младока много добра алтернатива за атаката. 

Легендата на канарчетата Марин Бакалов е наблюдавал 19-годишния таран на живо и е останал доволен от представянето му. Според него Чочев може да направи много добър тандем със Станислав Костов, който да донесе доста успехи на Ботев Пд.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).