Клубовете приеха оферта от 4,5 млн. лв. за "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:32 / 21.08.2012
2802
Българските привърженици на футбола най-после могат да си отдъхнат. Причината е, че те ще гледат мачовете от "А" група на малкия екран. Това обяви президентът на Славия Венци Стефанов. Именно той е един от хората, които движат въпроса с ТВ правата.

"Сумата ще бъде 4,5 млн. лв. за мачовете от "А" група и 500 хил. лв. за турнира за Купата на България. Това за мен е добър вариант и е приемлив", заяви пред "7 дни спорт" Венци Стефанов.

Първите два кръга от шампионата останаха на тъмно заради несъгласието на клубовете да приемат първоначалните оферти на телевизиите. В крайна сметка, Валентин Михов реши да се възползва от правото си да отправи последна оферта и футболните босове са се съгласили с предложената от него сума. Така още от събота "А" група може да се завърне на малкия екран с мачовете от третия кръг на първенството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).